nathalie-malin

Alla inlägg den 7 mars 2010

Av Nathalie - 7 mars 2010 22:59

Aaah nu orkar inte jag vara vaken längre... trots att vi har studiedag imon så lägger jag mig tidigt, eller tja... tidigare än beräknat iaf ;) Jaja ska nog läsa lite eller så... måste läsa klart den allt för min syster!! har jätte många böcker som jag vill läsa, men känner att jag måste läsa klart den först :P Och sen så vill jag se filmen också så nu får jag lägga på ett kol!


Somehow, så kom jag iaf ut till kaninerna innan och sen så duschade jag. Mmmm tog sån ansiktismask också. Den lycktade as gott, typ vit choklad skulle det föreställa. Jätte härligt var det iaf och nu har jag smörjt in mig i min favo cocos kräm så nu doftar hela mitt rum ljuuuvligt gott:)


Godnatt   


P.S. Förresten Tur att jag inte jobbar på bank, för att klara det måste man vara superman och lite till. S berättade lite idag och jag säger bara en sak:

Sjuukt mycket cred till henne!!! Typ 500 saker att hålla redan på och sen lite till! Jag skulle vara helt vilse, utbränd och avskedad innan det ens var dags för lunch ;)



Av Nathalie - 7 mars 2010 19:47

Hola på er alla!

Hur har ni det denna askalla evening? Hmm är det någon mer än jag som märker mönster på min blogg...? Jag använder väldigt mycket svengelska ^^


Är ni också en av dom 9 miljoner svenskar som säger :Jag ska bara?

Jaa isåna fall så kan vi skriva in oss på rehab tillsammans ^^!! Jag har tänkt i typ *kollar på klockan och räknar* 2 h nu att jag ska ut till kaninerna och fick där så att jag sen kan kolla på Law and Order :) Men här sitter jag fortfarande.

Har precis kollat på det programmet "Inlåst" på tvn, men tyckte att det var ganska boring (Seee där har vi svengelskan igen!!). Jag hade typ fått multi klaustrofobisk attack om någon hade tvingat in mig i ett sånt litet rum och tvingat mig att bo där i typ 14 dagar! xD


Tidigare idag så var jag hos Sofia när jag hade paus mellan skridskoskolan. Jag hjälpte henne att plasta in hennes dörröppningar. Jaa det är väldigt inne vettni, man ska ha plast i dörröppningarna istället för dörrar, it's the new IT! ;)

Haha nää skojade bara! Hon ska renovera sitt badrum (eller några gubbar ska) och det ska typ ta 5 veckor. Jag sa att hon kunde bo i min garderob men det ville hon inte... vet inte riktigt varför ;) <33


Meeeeeeen imon blir deeeeeeeeeeet:


Alice i Underlandet!!!!!


Ååhh det ska bli skit skoj att se den, verkligen!! Jag ääälskar Helena Boham Carter (stavning?), hon är sån jäkla grym skådespelare!! Det är ju hon som spelar Bellatrix i HP :) Och sen så ska jag inte börja prata om Johnny Depp.... Han är ju helt galet bra!!!!!



     

Ser ni?? Asså jag vet inte varför bilderna blir svartvita?! -_- Dom blir bara det när jag försöker vara duktig i photoshop så straffar datorn mig, preics som att det tror att den bestämmer. Jo jo... we'll see about that ;)

Ovido - Quiz & Flashcards