nathalie-malin

Alla inlägg under mars 2010

Av Nathalie - 7 mars 2010 22:59

Aaah nu orkar inte jag vara vaken längre... trots att vi har studiedag imon så lägger jag mig tidigt, eller tja... tidigare än beräknat iaf ;) Jaja ska nog läsa lite eller så... måste läsa klart den allt för min syster!! har jätte många böcker som jag vill läsa, men känner att jag måste läsa klart den först :P Och sen så vill jag se filmen också så nu får jag lägga på ett kol!


Somehow, så kom jag iaf ut till kaninerna innan och sen så duschade jag. Mmmm tog sån ansiktismask också. Den lycktade as gott, typ vit choklad skulle det föreställa. Jätte härligt var det iaf och nu har jag smörjt in mig i min favo cocos kräm så nu doftar hela mitt rum ljuuuvligt gott:)


Godnatt   


P.S. Förresten Tur att jag inte jobbar på bank, för att klara det måste man vara superman och lite till. S berättade lite idag och jag säger bara en sak:

Sjuukt mycket cred till henne!!! Typ 500 saker att hålla redan på och sen lite till! Jag skulle vara helt vilse, utbränd och avskedad innan det ens var dags för lunch ;)



Av Nathalie - 7 mars 2010 19:47

Hola på er alla!

Hur har ni det denna askalla evening? Hmm är det någon mer än jag som märker mönster på min blogg...? Jag använder väldigt mycket svengelska ^^


Är ni också en av dom 9 miljoner svenskar som säger :Jag ska bara?

Jaa isåna fall så kan vi skriva in oss på rehab tillsammans ^^!! Jag har tänkt i typ *kollar på klockan och räknar* 2 h nu att jag ska ut till kaninerna och fick där så att jag sen kan kolla på Law and Order :) Men här sitter jag fortfarande.

Har precis kollat på det programmet "Inlåst" på tvn, men tyckte att det var ganska boring (Seee där har vi svengelskan igen!!). Jag hade typ fått multi klaustrofobisk attack om någon hade tvingat in mig i ett sånt litet rum och tvingat mig att bo där i typ 14 dagar! xD


Tidigare idag så var jag hos Sofia när jag hade paus mellan skridskoskolan. Jag hjälpte henne att plasta in hennes dörröppningar. Jaa det är väldigt inne vettni, man ska ha plast i dörröppningarna istället för dörrar, it's the new IT! ;)

Haha nää skojade bara! Hon ska renovera sitt badrum (eller några gubbar ska) och det ska typ ta 5 veckor. Jag sa att hon kunde bo i min garderob men det ville hon inte... vet inte riktigt varför ;) <33


Meeeeeeen imon blir deeeeeeeeeeet:


Alice i Underlandet!!!!!


Ååhh det ska bli skit skoj att se den, verkligen!! Jag ääälskar Helena Boham Carter (stavning?), hon är sån jäkla grym skådespelare!! Det är ju hon som spelar Bellatrix i HP :) Och sen så ska jag inte börja prata om Johnny Depp.... Han är ju helt galet bra!!!!!



     

Ser ni?? Asså jag vet inte varför bilderna blir svartvita?! -_- Dom blir bara det när jag försöker vara duktig i photoshop så straffar datorn mig, preics som att det tror att den bestämmer. Jo jo... we'll see about that ;)

Av Nathalie - 6 mars 2010 23:01

Ojj då! Såg att jag skrev helt sjukt konstigt i förra inlägget xD


Jag menade såklart att dom ska göra en vax skulptur som liknar Robert och inte att dom ska göra en vaxdocka AV honom! Hahaha värsta house of wax!!


Godnatt alla!!! <33

Av Nathalie - 6 mars 2010 22:50

När jag har tagit studenten så kommer jag heeeeeeelt klart att flytta till London. Det är inte det att jag har något emot lilla Sverige, det är bara det att London... OME!! Är helt kär i den staden asså! Ååååh den har verkligen allt!


Nää nu får vi sluta drömma!



OCH VET NI VAD?! Dom ska göra en vaxdocka av Robert Pattinson på Madame Tussaudes (stavning?) i London!!! How great isn't that?! Tror ni att man kan köpa årskort på det muséet eller? xD Lugnt något som jag skulle göra!!!!

Av Nathalie - 6 mars 2010 17:24

Hahaha jag bloggar igen!! :D


Just nu kollar jag på Law and Order SVU!! Åååh jag bara ääälskar det programet!!! Kollar det såklart på datan, har typ laddat ner alla 11 säsonger :)


Ska se hur ofta jag kan blogga dessa dagarna. Johanna jag tror nog at du har jäkligt rätt: Antingen så bloggar jag inte alls, eller så bloggar jag way to much ;)

Av Nathalie - 6 mars 2010 15:54

Ojojoj måste bara säga att det har varit jätte trevligt på månen! Rekommenderas starkt, ni måste verkligen åka dit någon dag!! ;)


Idag har jag iaf var it på isbanan med dom små barnen. Jag fick typ nervöst sammanbrott på dom idag men nu är det bara 2 veckor kvar och sen så är det avslutning. Skönt faktiskt!


Något mer spännande händer väl inte idag, men imon blire roligt ;)

Först är det såklart en trip till isbanan som står på schemat, och sen så ska jag kanske hem till Sofia och göra något (?) för att fördriva mina 2 timmars paus. Men senare på kvällen kommer kanske Tiiiina :D Och såklart så ska hon isf sova här, men jag har inte frågat M&P än... kanske borde göra det. Innan dom ser det på bloggen!!! xD

Vi ska isånafall kolla på Alice i Underlandet, den tecknade versionen. För i och med att den nya verkar vara en fortsättning på den så måste hon se den först ;) Väldigt mys!! :)


  

Ovido - Quiz & Flashcards