nathalie-malin

Alla inlägg den 5 januari 2011

Av Nathalie - 5 januari 2011 00:48

Hej alla nattramlare! 

Eller ni kanske läser detta imorgonbitti, men strunt samma! Jag gilalr egentligen att vara uppe sent, för ingenting slår den härliga känslan när man lägger sig i sängen och bara slappnar av och omfamnas av täcket! Höhö jag borde bli försäljare!


Men jag ska också lägga mig nu efter att jag skrivit klart, jag sitter bara här och överlägger lite med mig själv om jag ska sätta in hamstern i badrummet eller ha kvar henne här i mitt rum. Jag har satt in henne i badrummet oh stängt dörren alla andra nätter, men det är något hel konstigt med elementet där inne, så det är jätte kallt! Jag är helt rädd för att hon ska frya ihjäl ju! Det är typ det enda jag oroar mig för, att hon ska DÖ! Hon är ju så liten och har säkert ett mini mini hjärta, och hamstrar är alltid såna djur som dör när någon annan passar dom, det läser man ju ALLTID om i böcker ellerhur! 

Har inte riktigt bestämt mig för hur jag ska göra, men det blir nog att ha kvar henne i rummet. Hon är ju så jäkla söööööt!! Och hon låter bara när hon springer i hjulet, vilket bara är typ 50 % av tiden höhö!


Godnatt, och sov gooott!!!


  Världens finaste bild, i know! Men efter 100 försök där Minna vägrade sitta still orkade jag inte mer! Höhö...

Ovido - Quiz & Flashcards