nathalie-malin

Alla inlägg under januari 2011

Av Nathalie - 9 januari 2011 13:40


Är galet sugen på att klicka hem Chess musikalen på DVD! GALET sugen!

Av Nathalie - 5 januari 2011 00:48

Hej alla nattramlare! 

Eller ni kanske läser detta imorgonbitti, men strunt samma! Jag gilalr egentligen att vara uppe sent, för ingenting slår den härliga känslan när man lägger sig i sängen och bara slappnar av och omfamnas av täcket! Höhö jag borde bli försäljare!


Men jag ska också lägga mig nu efter att jag skrivit klart, jag sitter bara här och överlägger lite med mig själv om jag ska sätta in hamstern i badrummet eller ha kvar henne här i mitt rum. Jag har satt in henne i badrummet oh stängt dörren alla andra nätter, men det är något hel konstigt med elementet där inne, så det är jätte kallt! Jag är helt rädd för att hon ska frya ihjäl ju! Det är typ det enda jag oroar mig för, att hon ska DÖ! Hon är ju så liten och har säkert ett mini mini hjärta, och hamstrar är alltid såna djur som dör när någon annan passar dom, det läser man ju ALLTID om i böcker ellerhur! 

Har inte riktigt bestämt mig för hur jag ska göra, men det blir nog att ha kvar henne i rummet. Hon är ju så jäkla söööööt!! Och hon låter bara när hon springer i hjulet, vilket bara är typ 50 % av tiden höhö!


Godnatt, och sov gooott!!!


  Världens finaste bild, i know! Men efter 100 försök där Minna vägrade sitta still orkade jag inte mer! Höhö...

Av Nathalie - 4 januari 2011 16:38

Hejhej bloggen!


Här råder kaos, eller näst intill i varje fall ;) Vi har gäster och har myyycket trevligt. Har noja på att fotografera nästan allt som rör sig också, fast också saker som inte rör sig, höhö! Är verkligen helt galen. Var och tränade igår, och jag har faktiskt INTE träningsvärk, löööve! Känner mig lite flum flum, som ni kanske märker. Här kommer iaf några bilder från dagarna som gått!


                  

Av Nathalie - 1 januari 2011 17:45

Har ni NÅGON aning om hur jäkla svårt det är att fotografera en hamster?! Fick några söta bilder på det lilla livet iaf :)


     

Av Nathalie - 1 januari 2011 15:54

Heej bloggen!


Sååå, nu är det 2011. Detta året kommer att bli topp, det känner jag på mig!


Hann inte blogga igår, men mycket hände! Det vill jag lova ;)


Dagen bjöd på pulka åkning med N, J och E. Mycket roligt! :) Sedan fick jag en hamster leverans, så nu är jag hamstervakt i en vecka åt Niklas och sedan tog jag bussen ut till Staffanstorpo och firade nyår! Väldigt mysigt och extremt roligt måste jag säga! Sen sov jag där och kom hem nu vid 2 idag. Och nu... sitter jag ärligt talat bara och gäspar! Funderar på att ta en powernap eller nåt innan tjejerna kommer ikväll. Jag kan inte hålla mig från att visa dom det nya huset, höh!


Så ja, det är nog vad jag ska satsa på nu! Vila lite, fota hamster och kolla på lite serier!


Så long, och god fortsättning folket!


    

Ja det blev inte så många bilder relaterade till gårdagen, men här ser ni min frisyr iaf och... Saras ansökningsbild till cirkusen hon har sökt till xD

Ovido - Quiz & Flashcards