nathalie-malin

Alla inlägg under februari 2010

Av Nathalie - 16 februari 2010 21:52

Tänkte egentligen lägga ut dom igår men det funkade inte!

Här kommer dom iaf     


                

Av Nathalie - 16 februari 2010 21:45

Ååååhhh gud vad mycket det är att lära sig om judendomen, kristendomen, islam, buddism och hinduism!!!! Försöker bara överleva denna veckan utan några större panikattacker ;) Tina, du har redan misslyckats!! xD


Har läst klart om judendomen nu iaf och antecknat massor, och nu börjar jag lite smått på kristendomen. Hoppas att det går lite fortare med kristendomen med tanke på att jag konfirmerade mig förra sommaren men det är kanske ingen garanti, med tanke på hur lite jag egentligen lyssnade... hehehe!

Men ska iaf börja nu så hoppas jag att jag hinner klart med det imon på svenska engelsan på morgonen så att jag kan börja med islam när jag kommer hem. *Jag tillber diiiig allah och allt detdär!!!* xD


Jag måste också bestämma mig för vad som ska stå på min tröja som vi ska beställa med klassen... tror nog att det blir Nathalie eller Nattis. Sandra satt och föreslog hela twilight citat idag som hade typ 100 bokstäver i sig xD Det kommer alltså inte gå!


Nu måste jag fortsätta innan jag ska lägga mig för jag ska upp tidigt imon för att jag har ju lovat att göra scones till mina syskon på deras födelsedag imon... Jaja är man storasyster så är man väl! Men det blir roligt :)


Sov gott!!

Jag städade rummet innan föresten!! :D

Av Nathalie - 16 februari 2010 17:11

Nu är jag heeeeemma igen!! Efter en dag i skolan måste jag fortfarande hålla på med skoln när jag kommer hem... inte roligt!


Saker att göra:

*So!!!!

* Biologi sak om hjärntumör!

* Städa på rummet

*Fixa min klocka som går lite mer än 2 timmar för sakta.

* Fixa kaninerna (nej inte fixa som i döda, utan mata dom xD)

*Duscha

*Längta efter lovet ^^


Nu ska jag iaf göra so... eller städa rummet ;)


Grattis vill jag iaf säga till Johanna Bergman som fyller 16 år idag!

Grattis Hamburgaren!!!   


  




Av Nathalie - 15 februari 2010 21:22

Tja... alla har nog vid detta laget kommit fram till att uppdatera min blogg inte direkt är min starka sida. Men det är väl något som jag får blir bättre på :)


Under den tiden som jag har varit väck så har det väl inte hänt något större. Förutom att nya eclipse bilder har kommit ut xD!!!!


På morgonen idag så övade Tina och jag på våran låt men blev inte helt klara. Tina var typ illamående så nervös hon var när vi skulle säga det till Ingrid men hon bara okej deet är lugnt och jag trodde att Tina typ skulle svimma av chock. Hahaha x) Men vi har iaf kommit överrens om att vi ska spela upp det för henne istället för att spela in det för att det typ kommer att låta bättre. Det känns väl ganska ok. Nu gör det det iaf ;) men sen kommer jag att bli nervös som en korv!!


Sedan hade vi svenska och när vi kom, lite sent, så säger vår lärare Jaa men hallå vi ska ha NP idag! Och vi bara nää men gud vad snällt att du har meddelat det, men sedan visade sig det att det bara var en övning ändå. Bara... hööhöö?? Okej?!


Sedan hade vi No, Matte och engelska och det var väl ingen höjdare precis. På engelskan kollade vi på film och den var helt sjuk. Asså det bråket dom har på Irland (Nord irland?) är ju bara så jäkla barnsligt! Filmen slutade iaf med att dom skulle skjuta huvudpersonen men dom skjöt hans om stod bredvid istället... och nej jag tror nog inte att dom siktade dåligt ;)


Nu efter skolan så har jag gjort läxor, tränat med Tina på VS och nu (under tiden som jag har bloggat) har jag ätit.


Godnatt allihopa! <33



Av Nathalie - 11 februari 2010 14:49

Johanna O(h?)lsson frågar oss om vi också hör det pipande ljudet.

Niklas frågar en massa om Farmville.

Johanna klagar högljutt om att hon bara har en häst på farmville.

Sandra sitter bredvid mig och läser detta inlägget innan det ens är publicerat.

Alla sitter på facebook.

Och aaaaaalla klickar snabbt undan det dom håller på med när Torbjörn kommer. En hel vanlig lektion på svenska engelska med andra ord ^^


Idag så har vi haft NP uppstas och, nej jag skrev inte om lärarnas allt för lång prov ;), jag skrev en konstig sak med typ ämnet att utmana gränser. Det blev... stressigt. Jag tror nog att ja har sträckt en muskel i handen xD


När jag kommer hem så ska jag... sova? Och ikväll så ska jag laga semlor till familjen :)



Till Johanna: Hallå kan du inte flytta hit istället så att man slipper skrika över hela salen??????????????????????????????????????????????????  

Av Nathalie - 9 februari 2010 20:37

Hahaha jaa kärlek på rubriken! Kom inte på någon bättre så ni kan ju fatta hur kreativ jag är idag ;)


Nää kretivitenen tog slut ca kl. 10 idag när vi hade skrivit klart det nationella provet i svenska. Jäkla kuggfrågor, jag menar... vem har med KUGGFRÅGOR på ett NP???? Och sen så ska proven tydligen vara testade på barn sedan innan för att kolla om man hinner skriva på de 80 minuterna som är den bestämda tiden. Men jag menar... hallåååå?? Det kan man ju inte göra!! Dom "barnen" måste ju antingen vara äldre än oss, och då är ju inte utmaningen lika svår för dom som för oss och alltså går det snabbare för dom. Eller så är det yngre barn, meeen dom måste ju då vara underbarn och då gör dom det ändå snabbare än oss! Det är ju exakt samma sak när våra mattelärare skriver matteprovet, så säger dom: jaa men ni ska hinna på dessa 60 minuterna, det har vi testat. Ja men hallååå?? Det var ju ni som skrev provet, och även om det var någon annan mattelärare så är ni ändå mattelärare?!


Okej... tror ni att jag kan lämna in detta inlägget som NP uppsats på torsdag, för man kan ju tolka det som en text som handlar om gränslandet: Dom smarta människorna på skolverket (som gör alldeles för långa prov) och sen så är det vi (som aldrig hinner skriva klart proven). Det låter som en toppen sak tycker

jag!


I övrigt har dagen varit bra: vi kollade på en kass film på engelskan, hade idrott, trillade med cykeln på vägen hem (eller det var egentligen inte att trilla, det var mer den klantiga sidan av mig som fick lite för mycket självförtroende och trodde att jag kunde cykla där det egentligen inte går att cykla, så när jag inser detta fasnar jag mig foten när jag ska hoppa av och plopp! så ligger jag i snön), bytade NO grupper så nu har jag kemi ooch sen så tränade jag med JB på VS. Deeet var däremot roligt :)!!



Och dagen blev genast 100000000 gånger bättre när man hittar urfina bilder från ECLIPSE!!!! <3333333



    

Av Nathalie - 8 februari 2010 15:37

Helluuuu alla glada!


Jag har inte bloggat på typ 1 vecka (och 1 dag och det skulle bli 2 dagar om jag inte bloggade snart sa Johanna!) för jag har inte pallat eller hunnit :) Men det har egentligen inte hänt så mycket. Jag och Tina har gjort lite på våran låt och sen så har jag köpt gymkort! Det är as roligt!!  


Imorgon så ska vi ha NP i svenska. Det är typ en läsförståelse så vi har 80 minuter på oss arr bli klar och det känns ganska lugnt. Det är ändå ganska lång tid :) Och sen på torsdag ska vi ha ett NP till i svenska men denna gången blir det uppsatsskrivning. Yeeyy... inte roligt alls! Men det enda positiva är att man inte behöver plugga något inför dom så det är tummen upp!


Ikväll ska jag möta JB, tina och kanske Sandra (?) på Victoria och träna. Kul kul :)


Ciiiiiiao :)



  

Hahahaha jag vill haaaaa!!! xD

(Asså inte ungen utan Charlie!!! Nä men tröjan var as häftig xD)

Ovido - Quiz & Flashcards