nathalie-malin

Alla inlägg den 17 maj 2010

Av Nathalie - 17 maj 2010 18:00

Detta inlägget tillägnar jag Elin xD


    

Detta, mina vänner, är en brugd! Den är den största fisken i skandinavien och konkurrerar med valhajen om att vara VÄRLDENS största fisk!


Dom blir ca 10 meter långa och kan väga ca 4 ton. Denna lilla "fisken" simmar i svenska vatten och dom lever i stora grupper, dvs att i en flock kan det vara 60-250 djur.

Det skulle väl vara trevligt att träffa på när man badar i sommar!   

Av Nathalie - 17 maj 2010 16:05

Okeej nu är jag hemma och ska börja jobba med SO arbetet, och det känns faktiskt helt ok. Inte så tråkigt eller något så det är ju tummen upp!


Just nu snackar jag med Tina i telefonen och snackar lite om vad vi ska klä ut oss till imon på Spexfotot och vi kommer inte på något till Tina... men det är ändå roligt att prata ^^ Men mina föräldrar tycker att det är så jäkla onödigt, med tanke på att jag ser Tina heela dagarna i skolan och ibland efter skolan också, men det struntar vi i nu! Vi babblar på som om det inte fanns något morgondag xD


  

MMM!!! Härligt svettig och röd i fejan efter att ha tränat...   


Av Nathalie - 17 maj 2010 14:33

Halloj alla glada! Kör en mobilbloggning från gymmet där jag är just nu. Tänkte köra en MMS bloggning egentligen men det funkade inte :( Efter gymmet måste jag iaf hem och jobba med so arbetet!!! Jag får ångest till 1000!! Och sen ska vi tydligen ha yoga pass imon? Får köra ett pass ikväll och improvisera lite imon ;) Ses senare

 
Ovido - Quiz & Flashcards