nathalie-malin

Direktlänk till inlägg 23 november 2010

"Skriv en rubrik" - Skriv en själv om du nu är så påhittig!

Av Nathalie - 23 november 2010 19:06

Hej!!


Hur har era dag varit? Min har varit ganska bra, gick till skolan imorse i tron om att förläsningen om vårt kommande projekt skulle vara i kanske 1 -1,5 timmar. HA! Shii fick jag, kom inte hem förrän kl. 12 typ och då var jag helt färdig! Gick och la mig och somnade i typ 2 h. [Schaaise] (hur stavas det?)


Så nu har jag kollat lite på It's Learning vad jag har missat, kollar runt lite på fb, bråkat lite med brosan och lite annat vardagligt ;)


Ska lämna in mitt historiearbete idag, men innan jag gör det så ska jag ha telefon möte med Sofia, fattar inte vissa saker så jag ska få hjälp av proffsen!

Dom sa faktiskt idag på förläsningen att man egentligen borde ha mer telefon konferanser/möten för att minska på utsläppen. Det finns faktiskt folk som flyger 300 dagar om året!!! Hur pallar man egentligen!?


Nä nog för att det var roligt att flyga, men om man gör det så jäkla ofta så borde det roliga försvinna efter ett tag... och då kan man lika gärna snacka på telefon. Inte för att jag måste flyga till Sofia, men ni fattar poängen ;)


  

Kände att jag kunde behövt en sån här på bussen idag ;)


Ska börja lägga upp lite mer sommar bilder också. Fast än det inte har någonting med inlägget att göra ;) Det är ju så ruskigt kallt ute nu för tiden! Så håll utkik!


  

 
 
Ingen bild

Emma!!!!

23 november 2010 19:32

Det stavs scheisse ;)

Nathalie

23 november 2010 23:46

Heheeh jag ska komma ihåg det till nästa gång ;)

 
Ingen bild

Sofia

23 november 2010 22:17

Flyga hit! *asg* Jag öppnar balkongfönstren!

Kul att du skriver ofta på bloggen, du har alltid så kul kommentarer!

Kram Sofia

Nathalie

23 november 2010 23:47

Haha tack så mycket! :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nathalie - 16 april 2011 22:55

Dagen har bestått av en helt galen blandning av saker! Blev väckt kl. 6 av ett par vänner som bokstavligt talat attackerade mig när jag sov! Följt av 7 timmars köande i REGN!  Detta är ju ett sätt att spendera sin lördag på...   Och jag som h...

Av Nathalie - 15 april 2011 14:23

Nu är det bara 45 minuter kvar tills jag officielt går på PÅSKLOV! Längtar som in i, ska fira lite ikväll! Känner för att baka något... frågan är vad!   Ikväll har planerna blivit inställda med Elin och Co. så kvällen är helt fri. Skööönt! Så d...

Av Nathalie - 14 april 2011 21:38

Ohh yes mina vänner!! Ohh yes!!   Hej förresten! Har inte bloggat på superlänge, blev påmind av en tjej i klassen idag. Så jag kände att nu var det dags! Dessutom så har jag ju saker att skriva om också! WOHO! ;)   Har haft en relativt bra ...

Av Nathalie - 8 april 2011 21:34

Då var det gjort...!   Nu är det bara att hålla tummarna!   ...

Av Nathalie - 5 april 2011 22:32

Innan jag går och lägger mig, vilket jag borde ha gjort för länge sedan, så vill jag bara slänga upp ett par bilder från igår! Det var en dag jag sent kommer att glömma, och jag hoppas att jag kommer att gå på konserten som är i juli! Annars står jag...

Ovido - Quiz & Flashcards