nathalie-malin

Alla inlägg den 5 januari 2010

Av Nathalie - 5 januari 2010 19:40

Hahahaha guuud vad glad jag är att jag har dig J som alltid lyser upp min dag!!

J: ojoj vi blir dom första i världshistoren. Det är oroväckande... och vi är blondiner!

N: jaa jag kan riktigt se skräckfilms rubrikerna framför mig.

J: Nää det blir ingen skräckfilm förrän vi skjuter RP, då snackar vi grejer! Han han svenska tror du? Vi kan lära honom!!


Måste nog prata med dina föräldrar J... hrmmm xD


Dagen har varit... tom, lugn, häärlig ;)

har lagat mat och, hör och häpna, men det gick att äta. Var lite orolig där ett tag, tomatpurén såg inte så god ut. Och sen så bakade jag en... Nattis kaka? Jag har ingen aning om vad det blev för något men den blev också ganska ätbar ;) Det blev lite fantasi jobb då jag inte orkade leta upp något recept, så först tänkte jag göra muffins, men vi hade inga formar hemma. Så tänkte jag göra brownies, men det blev inte riktigt sån smet. Så jag bara jaa det får bli vad det blir. Och det blev... en Nattis kaka helt enkelt :P


  

Av Nathalie - 5 januari 2010 13:24

Eller jaa godmiddag kanske?!

Jag har iaf precis vaknat och fått ett väldigt trevligt telefon samtal från J :) Låt mig bara säga: Jenny, you're our saviour (stavning)! Hahahaha


Idag så händer väääll... ingenting. Har inget inplanerat iaf förutom att jag ska laga mat ikväll. Uuhhh jag känner pressen ;)


See you later!

Av Nathalie - 5 januari 2010 00:36

Hallå!

Nu har jag äntligen skaffat en blogg, som resten av jordens befolkning. Men varför jag började så här sent vet jag  inte, men det är inget jag rekomenderar precis x) men blir helt, helt, helt... fast? Man kan iaf inte slita sig (:

Är helt trött efter att ha varit med älskade Bergman hela dagen ^^ och vi har gjort lite roliga saker. Hehehe!! Kanske kan berätta om det någon gång, men kan bara säga att det skulle vara as roligt om allt gick som vi planerat.

Jaa J vet vad jag menar iaf :P

Hmmm ska se om bilderna från idag är så pass så arr man kan lägga ut dom annars så får ni bli utan ;)

Godnatt!!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards