nathalie-malin

Alla inlägg den 14 januari 2010

Av Nathalie - 14 januari 2010 21:13

Asså shit säger jag bara... dagarna går sååå snabbt! Imorgon är det fredag igen?! Inte för att jag har något emot det, nej nej det får ni inte tro! Hääärligt med fredag. Hahah det finns typ en sån grupp på fb som heter: varför är fredag så långt ifrån måndag, men måndag så nära fredag?

Jag tror att jag fick det rätt nu x)


Imon kommer min iPhone (hoppas jag och om den inte gör det så ska jag spring upp till sthlm och 08:orna kommer inte att bli av med mig förrän ja har fått min baby!!). När kommer du baby, jag längtar som in i  ?!?!?!



Hahaha när jag var inne på en twilightblogg så såg jag detta klippet och var bara tvungen att lägga ut det. Det är ännu en parodi på New Moon och jag måste faktiskt säga att det är en av dom bästa. Eller kanske inte den bästa, men definitivt en av de 3 roligaste!! Enjoy!



Godnatt!

Av Nathalie - 14 januari 2010 17:35

Hittade skit häftiga converse när jag var på en hemsida. Dom är hälften twilight och heälften MJ insirerade! Trots att dom var häftiga så skulle jag nog inte vilja ha dom... är hel nöjd med dom jag har ;)


    

Av Nathalie - 14 januari 2010 15:45

jippi... detta var ju jäkligt roligt... först så satt jag och S i datorsal och allt. Men så kommer alla småbarn och sabbar allt igeeeeen!! Men inte med Barbie denna gången   så jag fickk ta fram engelska saker och faktiskt göra lite fakta om Irland. Nu ska vi gå tillbaka ^^


Seeee Yoou!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards