nathalie-malin

Alla inlägg den 16 januari 2010

Av Nathalie - 16 januari 2010 22:46

Hello alla glada ^^

Jag har inte bloggat på heeeeeela dagen (i know, amazing right?) för att jag... har inte orkat! :)

Gick upp kl. 9 imorse för att cykla ner till isbanan, som ligger nere på klostergården, för att lära små söta barn att åka skridskor.  Dom är vääldigt duktiga allihopa... men det är jääkligt kallt! Men det lönar väl sig i slutändan, hoppas jag (Johanna *HOST*)!!


Efter det så var jag och Elin på LeL på öppethus och det var faktiskt roligt. Det var en ganska fin skola och något jag kanske skulle kunna tänka mig att gå på. Dom har NV program med språk och musik inriktningar... nice!     Men dom var heeeeeeelt sjukt duktiga! Dom sjöng typ opera, var as grymma på att spela och ska typ ha konsert på stadsteatern... tror jag. Är inte riktigt säker på var. Men får nog ta och kolla upp det för Elin och jag ska dit och kolla!! :) Så på söndag nästa vecka kl. 16 ska jag på opera med Elin. It's a date!

Och nu ikväll så har jag kollat på massor av Sex and the City och har nu kollat klart alla 6 säsonger. Ååååhhh jag kan bara säga att jag ääälskar alla karaktärer och kan knappt vänta tills den andra filmen kommer ut nu i vår!

Och sedan så tog jag tid till att kolla på den berömda Notting Hill, som ska vara jätte bra. Och det var väl okej. Inte toppen bra men ändå gullig på något unikt sätt. Helt klart värd att se!


Nu ska jag ut och fixa hos kaninerna och ... med tanke på att jag ska upp kl. 8 (!!!!!) imorgon såå jag borde lägga mig. Hehehehehe... ^^


Lägger ut en bild på en jätte fin stad. Den heter... London om jag minns rätt?! ;)

  

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards