nathalie-malin

Alla inlägg den 10 januari 2010

Av Nathalie - 10 januari 2010 15:44

*Suck*

Sista dagen på lovet... icke roligt. Asså det har gått så jäkla snabbt.


Nu sitter jag här och ska repetera matte, ska bli väldigt roligt (lägg märke till sarkasmen -_-). Ska faktiskt plugga mycket matte denna terminen för det är matten som känns hemsk till dom nationella proven. Skjut mig någon, snälla!! 


Har också kollat igen gymnasie papper och nu i veckorna så ska jag på tre st öppet hus.  Usch läskigt...


  

Av Nathalie - 10 januari 2010 13:31

YES YES YES YES YES YES ÅÅÅÅH VAD GLAD JAG ÄR :D Kan inte säga vad det är riktigt än, men ni kommer nog att få reda på det någon gång :)


Igår var jag ute och gick med grannens hund (som är så jäkla sööööt) och fyyy vad kallt det var!! Och dum som jag var så hade jag på mig flip-flops!!

FLIP-FLOPS!!!!! Jag tror nog att jag aldrig har frusit så mycket om fötterna innan. Anledningen var att jag har skit stora skoskav som gjort as ont så jag tänkte att det skulle nog inte bli så kallt... hmmm joo ellerhur liksom?!


T'änkte egentligen blogga igår kväll men det blev bara inte av. Hade Sex and the City maraton igår, och jag bara ääälskar Carrie. Hon är så jävla ball och helt skruvad samtidigt ^^


Nu är J här igen, och vi har precis skrikigt och hoppat runt av glädje som två småbarn på julafton. Hmm... det var nog en rolig syn :P



Nää ojj nu måste jag ut till mina ninisar och byta vatten (jag vet,intresseklubben antecknar)...


  Ninisarna <3333  

Cindy <3333




Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards