nathalie-malin

Alla inlägg den 13 augusti 2010

Av Nathalie - 13 augusti 2010 23:34

Dagen har varit hääärligt!! Många fina minnen kom tillbaka när vi hälsade på ett par gamla bekanta, som vi ungicks med när jag var yngre! Deras son och jag simhoppade tillsammans, så det var som sagt ett tag sedan vi sågs! ;)


Tiden gick supersnabbt, och helt plötsligt var vi på väg hem igen, men absolut inte tomhänta!! ;D Eller jo, tekniskt sätt, men inte på lång sikt! För ute hos dom hade dom en über söt marsvinshona som bodde helt ensam för att hon inte kunde vara med dom andra marsvinen, för att dom var hanar (uppenbarligen...!). 

Såå när vi väl har flyttat vårt pick och pack till Flygelvägen 120 så ska vi göra ett försök med att släppa ihop henne med Trixi. Min gamla älskling börjar bli så gammal <3


Busan hette hon iaf, och var så jäääkla söt! Höll på att komma hem med henne därifrån idag, men där sa mamma stopp... vet inte riktigt varför? ;)


  


Imorgon så kommer nog Johanna förbi och så ska vi ner på stan. Har några ärenden jag måste fixa inna onsdag, och sen så hde jag tänkt gå in på 3 butiken och klaga på min telefon. Åhh det e så pinsamt att gå in där, min telefon är nämnligen kändis där inne (dvs att alla säger alltid: Åhh det är du med Edward mobilen). Så jääääkla pinsamt! Men samtidigt så kan jag inte förmå min att ta av det x)


Nu ska jag lyssna lite på Amanda, spela Mahjong (helt jäkla beroende framkallande!!!!), läsa lite BD och sen sooooova!


Sov gott!!  


  

Av Nathalie - 13 augusti 2010 12:42

Asså Gud måste ha tappat bort våran adress, för han levererar inte lugnt och ro längre -.- Istället har någon skickat hit byggarbetare från helvetet som börjar borra kl. 7.30 på morgonen!


Nu ska jag göra mig i ordning lite, och sen sätta mig och läsa i någon isolerad del av lägenheten...



Hehehe på tal om ljud från hevetet...


  

Denna lappen sitter i våran trappuppgång! Och vad ska man säga... någon fick väl nog helt enkelt xD


  

Ovido - Quiz & Flashcards